Hodnocení obchodu

5,0 116 hodnocení
Přidat hodnocení
5
116x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Lenka Šmídová | 12.6.2021
Ano velmi.
KD Avatar autora Kůrková Dagmar | 9.6.2021
Naprosto dokonalé,produkty,komunikace,jen samá chvála!
J Avatar autora JaPo | 6.6.2021
Naprostá spokojenost
P Avatar autora Petra | 19.5.2021
Ano. Velice.
PJ Avatar autora Pavel Jalůvka | 14.4.2021
Bezvadný
Avatar autora Kateřina Švecová | 4.4.2021
Ještě o stupeň lepší přístup než skvělý. Kvalitní výrobky, bezvadný servis, rychlé dodání. Konzultace po e-mailu :):):)
MG Avatar autora Martina Grivalská | 23.3.2021
Velmi spokojena, výrobky Haaro Naturo si objednávám pravidelně, předtím z jiného eshopu, nyní jsem objevila Váš a super. Skvělá komunikace, rychlé dodání, skvělé přírodní produkty na vlasy, můžu jen doporučit. Určitě budu objednávat už jen u Vás.
AT Avatar autora Anežka Třešňáková | 22.3.2021
Úžasný přístup a konzultace i přes email. Dostala jsem doporučený šampon na objem a kondicioner na jemné vlasy. Jsem opravdu nadmíru spokojená a také překvapená, že tuhý šampon má snad i lepší efekt než ten klasický, co jsem dosud používala (doporučený od kadeřnice). Aplikace, které jsem se obávala, je úplně bez problémů, opravdu stačí vlasy párkrát přejet šamponem a krásně napění. Vlasy mi vydrží dokonce déle bez umytí - dosud jsem vlasy myla ob den. Jsem opravdu nadšená a doporučuji vyzkoušet.
O Avatar autora Ota | 16.3.2021
naprostá spokojenost
ET Avatar autora Eva Tomešová | 14.3.2021
bleskové dodání, kvalitní výrobky
LB Avatar autora Lucie Bartáková | 14.3.2021
Jsem velmi spokojena, vše se dá konzultovat po tel/emailu, Zita vždy výborně poradí, vlasy začínají být po půl roce používání produktů i barev ve výborné kondici, moc děkuji.
M Avatar autora Mary | 14.3.2021
Uplne som trafila sampon a aj kondicioner! Davno som nebola takto spokojna a to som aj predtym kupovala profesionalnu vlasovu kozmetiku. Vlasy sa mi aj menej mastia a tuhy sampon aj kondicioner je super na moje caste cestovanie. Dakujem!
J Avatar autora Jana | 14.3.2021
Úplně vše chválím, úplně vše na jedničku, ráda doporučuji.
M Avatar autora Madla | 14.3.2021
Skvělé produkty, rychlé dodání, přehledný e-shop.
K Avatar autora Kristýna | 10.3.2021
S produktem jsem naprosto spokojená! Šampon skvěle funguje, perfektně pění, což se u přírodních vidí jen zřídka (člověk tak nemá potřebu plýtvat) a přenádherně voní (ten hřebíček je jednoduše pecka)! Vlasy jsou po něm odlehčené a evidentně jim velice prospívá. 50g balení mi vydrželo 3 měsíce, tomu jsem nevěřila, když jsem viděla velikost balení. Další příjemnou věcí je prodloužení doby mezi mytím - dříve jsem vlasy myla obden, nyní tak jednou za 5-7 dní.
S Avatar autora Sarka | 2.3.2021
Jsem velmi spokojená hlavně bylinné produkty haaro naturo jsou kvalitní a účinné. Děkuji za ně i za rady ohledně přírodní vlasové kosmetiky.
H Avatar autora Hana | 23.2.2021
Děkuji paní Zite za ochotu! Celkově velká spokojenost! Díky a těším se někdy na shledání :):):)
B Avatar autora Bara | 23.2.2021
Balíček přišel velice brzy a perfektně zabalený :) spokojenost.
HO Avatar autora Hana Otáhalová | 23.2.2021
Doporučuji. Vše na 1*
MZ Avatar autora Markéta Zelenková | 22.2.2021
Jsem velmi spokojena. Velmi rychlé odeslání, šampony mám moc ráda.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 116

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.