Hodnocení obchodu

5,0 131 hodnocení
Přidat hodnocení
5
131x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VH Avatar autora Veronika Hájková | 27.11.2021
Nakupují opakovaně, rychlé dodání, výborná kvalita výrobků. Potěšil mě ručně psaný vzkaz. Obchod doporučuji.
ŠF Avatar autora Šárka Fialová | 17.11.2021
Jsem moc ráda, že jsem na tento obchod a skvělé lidi v něm, narazila. Hlavně na paní Zitu, která mi poradila s výběrem úžasné přírodní barvy na vlasy. Vyzkoušela jsem také tuhý šampon Haaro Naturo, vlasový olej z Amly a další skvělé přípravky na vlasy. Naprostá spokojenost, s chemickým barvením jsem tímto definitivně skončila.
EE Avatar autora Eva Egrtová | 17.11.2021
Jsem spokojena velice.
K Avatar autora Katka N. | 17.11.2021
HaaroNaturo moc fandím! S přípravky jsme s dcerkami moc spokojené :) Parádní alternativa ke klasickým šamponům...ty klasické už prakticky nepoužíváme. Nákup proběhl hladce, rychle, k naší naprosté spokojenosti.
L Avatar autora Lenka | 19.10.2021
Skvělé rychlé jednání i výrobky, naprostá spokojenost
J Avatar autora Jitka | 19.10.2021
Nákup proběhl naprosto v pořádku, výrobky skvělé.
L Avatar autora Lenka | 6.10.2021
Šampony Haaro naturo miluji! Používám je už dlouhodobě a neměnila bych… A super rychlost e-shopu je bonus ;-)
TL Avatar autora Tereza Langová | 23.9.2021
Jsem spokojená, zboží dorazilo velmi rychle. :)
M Avatar autora Monika | 14.9.2021
Ano... naprosto :):):):)
DK Avatar autora Dagmar Kůrková | 14.9.2021
Moc pěkný přístup a skvělé rady,děkuji
J Avatar autora JanaH | 29.8.2021
Je to výborný obchod a děvčata vstřícná, ochotná a šikovná. Vše, co používám, chválím, protože jsou to výrobky báječné. Ale ze všeho nejvíc cením přístup děvčat k problémům, s nimiž se na ně obrátím. Jsou skutečně skvělé!
AU Avatar autora Andrea Uhrová | 13.8.2021
Velmi, konečně jsem našla, co mi chybělo;-) Rozhodně doporučuji!
Z Avatar autora Zorro65 | 13.8.2021
Velmi jsme spokojeni.
N Avatar autora Nikola | 13.8.2021
Nejlepší tuhý šampon, jaký jsem vyzkoušela. Konkurenční produkty mi vlasy "navoskovaly". Šampon NA OBJEM od Haara je fakt TOP, parádně a snadno pění, vlasy jsou po něm omyté a svěží. Kondicionér jsem měla taktéž od Haara, ale používám ho spíše nárazově, jelikož mi přijde, že není třeba. Šampon vydrží velice dlouho a nádherně voní. Občas se musím mydlení, protože mi pak rychleji mizí :D
AP Avatar autora Alena Palánová | 13.8.2021
Velmi spokojená. První tuhý šampon, který funguje tak jak jsem si představovala. Vlasy se masti po delší době. Do 24 hodin po umytí jsou krásně lesklé a nepoletuji. Nepotřebuju kondicionér. Stačí velmi malé množství a krásně pění. Doporučuji všem vyzkoušet.
Avatar autora Lenka Šmídová | 12.6.2021
Ano velmi.
KD Avatar autora Kůrková Dagmar | 9.6.2021
Naprosto dokonalé,produkty,komunikace,jen samá chvála!
J Avatar autora JaPo | 6.6.2021
Naprostá spokojenost
P Avatar autora Petra | 19.5.2021
Ano. Velice.
PJ Avatar autora Pavel Jalůvka | 14.4.2021
Bezvadný

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 131

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.