Hodnocení obchodu

5,0 100 hodnocení
Přidat hodnocení
5
100x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Hana | 23.2.2021
Děkuji paní Zite za ochotu! Celkově velká spokojenost! Díky a těším se někdy na shledání ????
B Avatar autora Bara | 23.2.2021
Balíček přišel velice brzy a perfektně zabalený :) spokojenost.
HO Avatar autora Hana Otáhalová | 23.2.2021
Doporučuji. Vše na 1*
MZ Avatar autora Markéta Zelenková | 22.2.2021
Jsem velmi spokojena. Velmi rychlé odeslání, šampony mám moc ráda.
N Avatar autora Nikola | 22.2.2021
Super rychlé odeslání. Produkty vyvoněné :) Miluji šampon Haaro Naturo pro objem - tak nádherně voní, skvěle pění. Lepší tuhý šampon jsem nikdy neměla. Koupila jsem i tuhý kondicioner, s tím ještě trochu bojuji, ale díky formě, ve které se prodává se dobře drží a vlasy se dobře potírají. Děkuji
M Avatar autora marie | 20.2.2021
Ano. Obchod reaguje rychle.
S Avatar autora Sabina | 9.2.2021
Velice zajímavé a příjemné barvení. Obchod mě nadchl. Doporučuji, kde mohu.
K Avatar autora kate | 9.2.2021
tradičně skvělé, rychlé dodání a vlasy už mám zase spokojené, chyběl jsi mi šampuku:)
Avatar autora Radka Švejdová | 9.2.2021
Vše perfektní. Doporučuji.
V Avatar autora Veronika | 9.2.2021
S obchodem jsme byla velice spokojená. Koupila jsem barvy na míru. Částka x služba x nákup ? Výborný ! Cena nádherná, online poradna úžasná. Měla jsem ohromnou radost z individuálního přístupu a výsledek? Perfektní! Doporučuji všem. Zatím jsem koupila jen barvy, ale těším se i na další produkty. Barvila jsem chemickými barvami a nyní jsem zvolila přírodu a jděte do toho! Z platinové blond na krásnou přirozenou zlatavou. Navíc barva nádherně voní a nedráždí pokožku.
Avatar autora Jana Šmehlíková | 9.2.2021
Haaro Naturo je nejlepší! Skvělé střihy, skvělé barvy, skvělý servis!
PK Avatar autora Petra Knesplová | 3.2.2021
Jsem velice spokojená, šampon používám již delší dobu, ale poprvé jsem ho objednávala přímo zde.
MK Avatar autora Michaela Karpíšková | 25.1.2021
rychlé odeslání, šampon příjemný
KP Avatar autora Květa Pospíšilová | 21.12.2020
pohodlný nákup, šampon a balzám jsou fakt balzámem , příjemný a ostatní nemám vyzkoušeno.
L Avatar autora Lenka | 20.12.2020
Rychlá dodávka, příjemný přístup, šampon splnil očekávání
J Avatar autora Jan z Prahy | 15.12.2020
Produkty perfektní a palec nahoru i za klientský servis! Doporučuji.
P Avatar autora Petra | 13.12.2020
Jsem velmi spokojená, výborné barvy i šampon před barvením mohu jen doporučit. Vstřícnost a skvělé poradenství.
R Avatar autora Radka | 13.12.2020
Spokojenost, výborné produkty, rychlé dodání, poradenství.
IK Avatar autora Ivona Kubová | 12.12.2020
Velká spokojenost.
KP Avatar autora Kateřina Pařenicová | 12.12.2020
Nejlepší a nejhezčí trička, které jsem měla ❤️ A když tímto mohu pomoci i planetě, tak neznám nic lepšího. Už se těším na další kousky!
Z Avatar autora Zita (Administrátor) 14.12.2020
tak toto krásné hodnocení asi bude patřit jinému e-shopu...

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 100

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.